Wat ik belangrijk vind is dat iedere maaltijd of catering even uniek als sfeervol is. Dat
betekent dat ik altijd eerst een gesprek aanga, om aan alle specifieke (dieet-)wensen te kunnen
voldoen. Mijn cateringen zijn dus nooit standaardwerk. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk eerlijke
en duurzame producten te gebruiken.
Tourcateringen
De afgelopen jaren heb ik tourcateringen gedaan voor onder andere Paul de Munnik, De Verleiders,
Sanne Wallis-De Vries, Yentl & De Boer, Jakop Ahlbom en Plien & Bianca. Gezonde en heerlijke
maaltijden waarbij ik altijd rekening houd met specifieke wensen en diëten.
Bedrijfslunches
Steeds meer bedrijven willen gezonde lunches. Ik maak lunches voor een groep vanaf 8 personen tot
maximaal 50 personen. Salades, vers gemaakte soep, quiches, bruin boerenbrood met tapenades of
hummus. Vega, vegan, alles in overleg. De lunches worden bezorgd op mooie schalen.
Fingerfood
Mooie hapjes, geserveerd op grote schalen. Van blini's met zwaardvis carpaccio, glaasjes met
bloemkoolcrème, shi-i-take en pecorino, bonbons van geitenkaas met notenmengsel, auberginerolletje
met hummus en chimichurri en gamba’s al piri-piri.
Buffetten
Volledig verzorgde buffetten voor groepen vanaf 20 personen. Warme en koude Italiaanse gerechten,
uitgebreide salades, verse soepen, gevulde aubergines, quiches & frittata, en natuurlijk desserts
zoals tiramisu, panna cotta & flensjes met aardbeien-mascarpone mengsel.
Wat ik belangrijk vind is dat iedere maaltijd of catering even uniek als sfeervol is. Dat betekent dat ik altijd eerst een gesprek aanga, om aan alle specifieke (dieet-)wensen te kunnen voldoen. Mijn cateringen zijn dus nooit standaardwerk. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk eerlijke en duurzame producten te gebruiken.
Tourcateringen
De afgelopen jaren heb ik tourcateringen gedaan voor onder andere Paul de Munnik, De Verleiders,
Sanne Wallis-De Vries, Yentl & De Boer, Jakop Ahlbom en Plien & Bianca. Gezonde en heerlijke
maaltijden waarbij ik altijd rekening houd met specifieke wensen en diëten.
Bedrijfslunches
Steeds meer bedrijven willen gezonde lunches. Ik maak lunches voor een groep vanaf 8 personen tot
maximaal 50 personen. Salades, vers gemaakte soep, quiches, bruin boerenbrood met tapenades of
hummus. Vega, vegan, alles in overleg. De lunches worden bezorgd op mooie schalen.
Fingerfood
Mooie hapjes, geserveerd op grote schalen. Van blini's met zwaardvis carpaccio, glaasjes met
bloemkoolcrème, shi-i-take en pecorino, bonbons van geitenkaas met notenmengsel, auberginerolletje
met hummus en chimichurri en gamba’s al piri-piri.
Buffetten
Volledig verzorgde buffetten voor groepen vanaf 20 personen. Warme en koude Italiaanse gerechten,
uitgebreide salades, verse soepen, gevulde aubergines, quiches & frittata, en natuurlijk desserts
zoals tiramisu, panna cotta & flensjes met aardbeien-mascarpone mengsel.