Wat ik belangrijk vind is dat iedere maaltijd of catering even uniek als sfeervol is. Dat betekent dat ik altijd eerst een gesprek aanga, om aan alle specifieke (dieet-)wensen te kunnen voldoen. Mijn cateringen zijn dus nooit standaardwerk. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk eerlijke en duurzame producten te gebruiken.


Tourcateringen

De afgelopen jaren heb ik tourcateringen gedaan voor onder andere Paul de Munnik, De Verleiders, Sanne Wallis-De Vries, Yentl & De Boer, Jakop Ahlbom en Plien & Bianca. Gezonde en heerlijke maaltijden waarbij ik altijd rekening houd met specifieke wensen en diëten.


Bedrijfslunches

Steeds meer bedrijven willen gezonde lunches. Ik maak lunches voor een groep vanaf 8 personen tot maximaal 50 personen. Salades, vers gemaakte soep, quiches, bruin boerenbrood met tapenades of hummus. Vega, vegan, alles in overleg. De lunches worden bezorgd op mooie schalen.


Fingerfood

Mooie hapjes, geserveerd op grote schalen. Van blini's met zwaardvis carpaccio, glaasjes met bloemkoolcrème, shi-i-take en pecorino, bonbons van geitenkaas met notenmengsel, auberginerolletje met hummus en chimichurri en gamba’s al piri-piri.


Buffetten

Volledig verzorgde buffetten voor groepen vanaf 20 personen. Warme en koude Italiaanse gerechten, uitgebreide salades, verse soepen, gevulde aubergines, quiches & frittata, en natuurlijk desserts zoals tiramisu, panna cotta & flensjes met aardbeien-mascarpone mengsel.