Catering

photo_catering Wat ik belangrijk vind is dat iedere maaltijd of catering even uniek als sfeervol is. Dat betekent dat ik altijd eerst een gesprek aanga, om aan alle specifieke wensen te kunnen voldoen. Mijn cateringen zijn dus nooit standaardwerk. Ik streef er naar om zoveel mogelijk eerlijke en duurzame producten te gebruiken.

Buffetten

Volledig verzorgde buffetten voor 10 tot 150 mensen. Van antipasti zoals vitello tonato en caponata tot gestoofde inktvis. Warme gerechten als langgegaarde Italiaanse runderstoof, gevulde aubergines of een Mediterraans vispotje. Haricots verts salade met rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboom pitjes en parmezaan. Italiaanse flensjes of panna cotta met verse framboosjes. Van voorgerecht tot dessert; alles is mogelijk.

Bedrijfslunches

Steeds meer kleine en middelgrote bedrijven willen gezonde lunches. Ik maak en bezorg de lunches vanaf 10 personen tot maximaal 75 personen. Salades, vers gemaakte soep, rijk belegde tramezzini’s of bruin boeren brood. Alles dagelijks wisselend. Ik bezorg de lunches, inclusief hotpot voor de soep en schalen voor de salades en broodjes.

Fingerfood 

Mooie hapjes, geserveerd op grote schalen. Van gefrituurde risotto balletjes (arancini) tot blini’s met zwaardvis carpaccio, huisgemaakte limoenmayonaise, kaviaar en cresse van prei. Maar ook bonbons van geitenkaas, met geroosterde amandelen en vijgen en gamba’s al piri piri. Alles in overleg.

Tour cateringen

De afgelopen jaren heb ik tour cateringen gedaan voor onder andere Acda & De Munnik, Paul de Munnik, De Verleiders, Sanne Wallis-De Vries, Nieuw Geld, De Ploeg en Plien & Bianca. Gezonde en heerlijke maaltijden waarbij ik altijd rekening houd met specifieke wensen en diëten. Vanaf 6 personen.