Diner 50 mensen

amuse van heilbot

Samen met Sarah een heerlijk 4 gangen diner gemaakt voor een groep van 50 mensen. Ruud wilde een groot feest voor zijn 80ste verjaardag met een diner waar de liefde voor de Italiaanse keuken van uitstraalt en vooral ook iets met zalm.

Aanwezig: veel Bourgondiërs en liefhebbers van mooie wijnen. Daarom heb ik een buffet gemaakt van 4 gangen. Eerst een amuse met Prosecco, daarna antipasti, een wildstoof omdat Ruud daar dol op is, een mooi dessert en goede espresso.

Het diner:

Heilbot filet met vulling van zeekraal en limoenmayonaise en kaviaar topping.

Antipasti van verse rauwe zalm, gerookte Schotse zalm, gemarineerde ansjovis, caponata, gegrilde artisjok, gamba’s, bresaola, coppa di Parma, courgette rolletjes met geitenkaas en nog heel veel meer.

Italiaanse wildstoof met knolselderij puree, geroosterde groenten en gemengde groene salade.

Vanille ijs met frambozen coulis en huisgemaakte kletskoppen met amandelen en sinaasappel, begeleid door een lekkere moscato.

Koffie van Adinda van Casa Barista, met Italiaanse koekjes.

Geef een reactie